Maniskan kenangan anda dengan coklat !!

Tuesday, July 2, 2013

Wednesday, May 16, 2012

order dari hasniza.50 stick Lolychoc and personal tag. Tq so much
order dari Asiah Samsuddin untuk husbandnya semperna Hari Guru. Tq Asiah.
Untuk Majlis Aqiqah - oreo coklat

 3pcs praline  coklat, order - dari teacher Janifer dari Tadika Joy 
Thank you so much.
 coklat crunch cornflakes with personal tag

 Special Gift - oreo coklat

Untuk anak buah saya Maryam Hana, semperna hari jadinya yang ke 2.. Happy Birthday Mar!!!
video
 Order dari sahabat saya Zariah untuk kawannya dari Seberang Jakarta. 100 pcs praline coklat.
Thank you za for your support...

 Entri kali ini lain sikit. Takde lah lain sangat cuma pics ni di ambil ketika saya buat booth sale di bangsar.
Ni pengalaman pertama saya. Kalau nak kata penat mmg penat, tapi seronok juga dapat jumpa dan kenal orang. Boleh di kategorikan ni pengalaman ni buat saya enjoy!!!







Thursday, April 5, 2012

Kami mencari pengedar untuk coklat cornflakes. Sesiapa yang berminat boleh lah  email kepada kami.


Terima kasih.

Saturday, January 21, 2012

Assalamualaikum dan Selamat Tahun Baru kepada semua. Dah lama saya tak update blog saya ni kan.. tulah busy sikit, tambah-tambah dengan ank kecik saya ni. Jadi kalau nak update blog ni kena everything in control. Hari ini anak2 saya pergi swimming dengan papa dia, so saya ada masa untuk bersenang lenang sikit... hehehhe.. 


    Tahun baru ni saya ada juga menerima tempahan. Dan picture2 di bawah adalah sebahagian dari order saya yang saya sempat ambil gambarnya. Bukan apa, kadang2 tu terlupa terus hantar kat costumer. So bolehlah cuci-cuci mata..